Definita cuvantului apracticafelația
A PRACTICA FELAȚIA a avea vocea groasă, a cânta la flautul cu gușă / cu taragot, a fi guraliv(ă), a o lua în gură, a o lua la clarinet / la muie, a lua porcul la trântă, a o lua sus, a pupa înalt, a râde ca muta la înghețată, a sta la etaj, a o suge, a suge nasul la morți, a suge pixu’, a trage o clanță, a trece la ciocofon.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu apracticafelația
MEZALIÁ vb. I. tr. 1. A căsători pe cineva cu o persoană de condiție considerată inferioară. ♦ refl. A face o mezalianță. 2. (Fig.) A face o proastă alianță. [Pron. -li-a. / < fr. mésallier]. Vezi definitia »
PÁRIA s.m. 1. (În India, în concepția brahmanilor) Om care nu face parte din nici o castă, fiind lipsit de orice drepturi. 2. Om disprețuit și ocolit de toți, care nu are nici un drept. [Pron. -ri-a. / < fr. paria, cf. hind. parayan]. Vezi definitia »
SUBLINIÁ vb. tr. 1. a trage una sau mai multe linii sub un text scris pentru a-l scoate în evidență. 2. (fig.) a pune în evidență, a accentua, a întări, a releva. (după fr. souligner) Vezi definitia »
AQUILEIA, localit. în NV Italiei, lîngă Trieste; 3,3 mii loc. (1981). Colonie romană întemeiată în 181 î. Hr. Centru economic și comercial înfloritor, una dintre reședințele împăraților romani, în sec. 3-4. Vezi definitia »
ESTROPIÁ, estropiez, vb.I. Tranz. A schilodi, a mutila. [Pr.: -pi-a] – Din fr. estropier. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z