Definita cuvantului zarif
zaríf (înv.) adj. m., pl. zarífi; f. zarífă, pl. zarífe

Sursa: DOOM 2
Cuvinte ce rimeaza cu zarif
AFÍF adj. invar. (Reg.) Lipsit de bani; lefter – Tc. afif „ușor, sprinten”. Vezi definitia »
ARITMOGRÍF s.n. Joc de cuvinte încrucișate constând din înlocuirea cu cifre a literelor mai multor cuvinte din același domeniu, dispuse orizontal, care încadrează un cuvânt vertical. [< germ. Arithmogriph, cf. gr. arithmos – număr, griphos – enigmă]. Vezi definitia »
ZAÍF, -Ă, zaifi, -e, adj. (Înv. și arh.) Indispus, bolnav; debil, convalescent. – Din tc. zayif. Vezi definitia »
TARÍF, tarife, s. n. 1. Taxă oficială fixată pentru anumite prestații de serviciu, pentru vânzarea anumitor articole, transporturi de mărfuri și de persoane etc. ♦ Sumă de bani dată cuiva pentru o muncă depusă. 2. Tabel, listă cuprinzând prețurile unitare sau specifice pentru furnituri, servicii etc. (publice) și condițiile stabilite pentru aplicarea lor. 3. (În sintagma) Tarif vamal = tabel în care sunt înscrise taxele vamale la care sunt supuse mărfurile trecute peste granița unui stat. [Pl. și: tarifuri] – Din fr. tarif. Vezi definitia »
TARÍF, tarife, s. n. Taxă oficială fixată pentru anumite prestații de serviciu, pentru vânzarea anumitor articole etc.; listă sau tablou pe care sunt afișate aceste taxe. – Fr. tarif (< it.). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z