Definita cuvantului zbura
zburá (a ~) vb., ind. prez. 3 zboáră

Sursa: DOOM 2
Cuvinte ce rimeaza cu zbura
ANGÓRA s.f. Nume dat unor specii de animale (pisică, iepure sau capră) cu păr lung și mătăsos, aparținând unor rase din Turcia asiatică; părul acestor animale, folosit în industria textilă. [< fr. angora, cf. Angora, alt nume al capitalei Turciei, Ankara]. Vezi definitia »
SMICURÁ, smícur, vb. I. Tranz. 1. A culege boabele de pe un știulete de porumb; (despre păstăioase) a bate păstăile uscate pentru a separa boabele (de mazăre, etc.). 2. (Fig.) A călca în picioare. (din smâc1, in loc de smicula, ca și în zgribuli > zgriburi; sau din lat. exmicŭlāre < mica) Vezi definitia »
DECELERÁ vb. intr. a reduce viteza unui mobil, a unui vehicul. (< fr. décélérer) Vezi definitia »
DESCENTRÁ vb. tr., refl. a (se) deplasa astfel încât să-și piardă poziția simetrică față de centru. (după fr. décentrer) Vezi definitia »
SEPARÁ, sepár, vb. I. 1. Tranz. A face să nu mai fie împreună; a despărți, a desface, a izola. ♦ Refl. (Despre persoane) A se îndepărta, a se despărți; (despre soți) a divorța. 2. Refl. și intranz. (Fiz.; despre o substanță solidă dizolvată într-un lichid) A (se) depune sub formă de precipitat. – Din fr. séparer, lat. separare. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z