Definita cuvantului zmeur
zméur (zme-ur) s. m., pl. zméuri

Sursa: DOOM 2
Cuvinte ce rimeaza cu zmeur
MERCÚR s. n. metal argintiu, foarte dens și mobil, care se prezintă în stare lichidă la temperatură obișnuită; hidrargir; argint-viu. (< fr. mercure, germ. Merkur) Vezi definitia »
a merge la sigur expr. a întreprinde o acțiune, a face ceva cu sorți siguri de izbândă. Vezi definitia »
IMATÚR, -Ă adj., s.m. și f. (Copil) prematur. // adj. Neajuns la maturitate. [Cf. it. immaturo, fr. immature]. Vezi definitia »
MÚRMUR, murmure, s. n. 1. Succesiune de sunete (slab și monoton articulate), de cuvinte rostite încet și neclar; zgomot confuz de voci; rumoare, murmuială. ♦ P. anal. Zgomot surd și continuu produs de un motor sau de o mașină în acțiune; zumzet, bâzâit. ♦ Exprimare a unei nemulțumiri, a unei dezaprobări prin cuvinte rostite cu jumătate de glas; protest înfundat al unei mulțimi; cârteală, murmurare. 2. Zgomot ușor, prelung și monoton produs de o apă curgătoare, de frunzișul mișcat de vânt etc. – Din lat. murmur, fr. murmure. Vezi definitia »
jur. Exceptia de litispendenta este o exceptie de procedura, dilatorie si absoluta, care priveste incalcarea unor norme imperative. nimeni nu poate fi chemat in judecata pentru aceeasi cauza, acelasi obiect si de aceesi parte inaintea mai multor instante Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z