Definita cuvantului document
DOCUMÉNT, documente, s. n. 1. Act prin care se adeverește, se constată sau se preconizează un fapt, se conferă un drept, se recunoaște o obligație. 2. Text scris sau tipărit, inscripție sau altă mărturie servind la cunoașterea unui fapt real actual sau din trecut. – Din fr. document, lat. documentum.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu document
rezemấnt s.n. (înv.) spătar, spetează. Vezi definitia »
TEXOPRÍNT s. n. Procedeu de obținere a unui dispozitiv prin fotografierea directă a formei de tipar înalt. – Din germ. Texoprint. Vezi definitia »
SERVÁNT, servanți, s. m. 1. Soldat care deservește o gură de foc sau un alt mijloc de luptă. 2. (Rar) Om de serviciu cu atribuții speciale în anumite instituții. – Din fr. servant. Vezi definitia »
CENT s.m. Monedă divizionară în Statele Unite și Canada, egală cu o sutime de dolar. ♦ Monedă în Țările de Jos, valorând o sutime de florin. [< engl. cent]. Vezi definitia »
Emma Kent expr. (intl.) infracțiune constând în înșelarea oamenilor prin oferirea de bancnote false prin îndoirea banilor din interiorul teancului pentru a crea impresia că sunt mai mulți. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z