Definita cuvantului marghioli
marghioli, marghiolesc I v. t. 1. a fi inteligent în afaceri. 2. a se îmbogăți de pe urma capacității sale sexuale. II v. r. a face mofturi; a se alinta.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu marghioli
NĂVĂLÍ, năvălesc, vb. IV. Intranz. 1. A se repezi asupra cuiva sau undeva cu intenții agresive, dușmănoase, criminale etc. ♦ Spec. A se repezi asupra dușmanului sau asupra unui loc deținut de acesta. 2. A se repezi, a se năpusti undeva, spre ceva, a fugi în grabă la cineva, a da buzna. ♦ A intra sau a ieși în grabă (și pe neașteptate, în neorânduială ori în mare cantitate). 3. A reveni în mare grabă și în mare număr undeva, la cineva; a se îngrămădi, a se îmbulzi, a se înghesui. ♦ (Despre sânge) A se strânge în cantitate mare (într-un organ sau într-o parte a corpului). – Din sl. navaljati. Vezi definitia »
CAFELÍ, cafelesc, vb. IV. Refl. (Fam.; rar) A bea cafea (stând la taifas). – Din cafea. Vezi definitia »
STEGOCEFÁLI s. m. pl. ordin de amfibieni primitivi fosili, având corpul acoperit cu plăci osoase groase. (< fr. stégocéphales) Vezi definitia »
AGNELLI, [añeli], Giovanni (1921-2003), industriaș italian. Președintele firmei FIAT (prima întreprindere privată din Italia, controlată de la începutul sec. 20 de familia Agnelli), profilată pe construcții de mașini și automobile. Vezi definitia »
CARAFOLI, Ellie (1901-1983, n. Veria, Grecia), inginer și savant român. Acad. (1948), prof. univ. la București. A cercetat profile aerodinamice, elaborînd metode de calcul pentru portanță și momente aerodinamice, teoria și metoda de trasare a „profilelor Carafoli”, teoria pentru studiul aripilor în domeniul vitezelor supersonice. Președinte al Federației Internaționale de Aeronautică (1968-1970). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z