Definita cuvantului amâncabătaie
a mânca bătaie expr. 1. a fi bătut. 2. a fi învins într-o competiție.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu amâncabătaie
SECRETOMANIE, secretomanii, s. f. (Peior.) Tendință, adesea nejustificată, de a face un secret din orice; obsesie de a nu dezvălui, cu orice preț, anumite lucruri. Vezi definitia »
CONTENTÁȚIE, contentații, s. f. (Latinism) Mulțumire, satisfacție. – Din lat. contentatio. Vezi definitia »
DEFLAGRÁȚIE s. f. 1. ardere explozivă în care reacția de descompunere se propagă cu viteze mici. 2. explozie violentă. 3. conflict generalizat. (< fr. déflagration, lat. deflagratio) Vezi definitia »
VĂCĂRÍE1, văcării, s. f. 1. Cireadă de vaci. 2. Loc îngrădit și amenajat pentru adăpostirea vacilor. – Vacă + suf. -ărie. Vezi definitia »
AUTONOMÍE s. f. 1. Drept (al unui stat, al unei regiuni, al unei naționalități sau al unei minorități naționale etc.) de a se administra singur, în cadrul unui stat condus de o putere centrală. ♦ Situație a celui care nu depinde de nimeni, care are deplină libertate în acțiunile sale. 2. Distanța maximă până la care se poate deplasa un avion, o navă, un vehicul, fără a avea nevoie să se aprovizioneze cu combustibil. [Pr.: a-u-] – Din fr. autonomie, lat. autonomia. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z