Definita cuvantului bonhoeffer
BONHOEFFER [bónhofər], Dietrich (1906-1945), teolog protestant german. A combătut ideologia național-socialistă („Etica”, „Rezistență și supunere” – scrisori din închisoare). Arestat și executat de naziști.

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu bonhoeffer
GRÉIER, greieri, s. m. Gen de insecte cu corpul scurt și gros, cu antene lungi și cu ochi mari, cu picioarele posterioare adaptate la sărit, care produc un sunet ascuțit și pătrunzător prin frecarea elitrelor (Gryllus); insectă care face parte din acest gen. [Pr.: gre-ier.Var.: gréiere, (reg.) gríer s. m.] – Lat. *grylliolus (< gryllus). Vezi definitia »
BÍTER s.n. v. bitter. Vezi definitia »
ALUMINIFÉR, -Ă adj. Care conține aluminiu. [< fr. aluminifère]. Vezi definitia »
OCTOCORALIÉR, octocoralieri, s. m. (La pl.) Subclasă de celenterate antozoare marine coloniale cu opt tentacule; (și la sg.) animal din această subclasă. [Pr.: -li-er] – Din fr. octocoralliaires. Vezi definitia »
MELIFÉR, -Ă, meliferi, -e, adj., s. f., pl. I. Adj. (Despre plante) Care are flori cu mult nectar și polen, din care albinele produc mierea. II. S. f. pl. Grup de insecte himenoptere (cuprinzând albinele și viespile) care culeg nectarul și polenul din flori, producând apoi mierea sau ceara. – Din fr. mellifère. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z