Definita cuvantului bouvet
BOUVET [buvé] (BOUVETØYA), ins. în S Oc. Atlantic; 58,5 km2. Relief vulcanic cu alt. max. de 935 m. Nelocuită. Cea mai izolată insulă de pe glob. Dependentă de Norvegia din 1930.

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu bouvet
SCRÍPET s. m. v. scripete. Vezi definitia »
BANCHÉT s. n. masă festivă în cinstea unei persoane, a unui eveniment. (< fr. banquet, it. banchetto) Vezi definitia »
RUȘFÉT, rușféturi, s. n. ~ (din tc. (arab) rüșvet; cf. alb. rüšvet, bg. rušvet) Vezi definitia »
TABURÉT, taburete, s. n. Scăunel rotund sau pătrat, fără spătar. ♦ Spec. Scăunel fără spătar, prevăzut cu un dispozitiv de înălțare și de coborâre, pe care stă cineva când cântă la pian. ♦ Spec. Scăunel foarte scund, pe care își poate ține picioarele o persoană care stă pe scaun. – Din fr. tabouret. Vezi definitia »
Internet, (sau Net) este numele celei mai mari retele de telecomunicatii la nivel mondial. Reteaua este publica, disponibila la nivel global si interconecteaza un numar imens de retele locale de calculatoare din universitati, centre de cercetare, guverne si institutii administrative centrale sau locale, ministere, companii comerciale, fundatii, presa scrisa si audio-vizuala etc. existente la nivel mondial. Reteaua a fost creata in 1969, initial sub numele ARPAnet, prin interconectarea a patru calculatoare ale sistemului american de aparare. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z