Definita cuvantului amănunt
AMĂNÚNT2, -Ă, amănunți, -te, adj. (Înv.) Amănunțit. – Din a3 + mănunt „mărunt”.

Sursa: DLRM
Cuvinte ce rimeaza cu amănunt
DEPENDÉNT, -Ă, dependenți, -te, adj. Care depinde (de cineva sau de ceva); care nu este autonom. – Din fr. dépendant. Vezi definitia »
eficient, durabil din punct de vedere economic Vezi definitia »
DOMINÁNT, -Ă I. adj. care domină; preponderent. ◊ specific, caracteristic; dominator. II. s. f. 1. parte, trăsătură caracteristică, fundamentală. ◊ nuanță coloristică sau culoare în exces într-o imagine cinematografică, un diapozitiv sau o fotografie în culori. 2. (muz.) treapta a cincea a unei game diatomice; acord pe această treaptă. 3. focar de excitație puternică, precumpănitor la un moment dat, în activitatea nervoasă superioară. 4. (biol.; despre un taxon) cu cel mai mare număr de indivizi dintr-o fito- sau zoocenoză. (< fr. dominant) Vezi definitia »
TRACASÁNT, -Ă adj. care tracasează. (< fr. tracassant) Vezi definitia »
front; [url=http://stampnbeauty.com/]slimona[/url]; [url=http://shaggyshairsalon.com/]body building nolvadex[/url]; [url=http://stealingdecember.com/]rimonabant buy online[/url]; [url=http://integrityassessments.com/]buy propecia[/url]; [url=http://lange-ag.com/]less propecia[/url]; [url=http://mtoliveyakima.org/]doxycycline absorption[/url]; [url=http://newvibrationsjackson.com/]levaquin[/url]; Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z