Definita cuvantului anula
ANULÁ, anulez, vb. I. Tranz. 1. A declara nul un act, o dispoziție etc.; a desființa, a suprima. 2. A egala cu zero o expresie matematică. – Fr. annuler (lat. lit. annullare).

Sursa: DLRM
Cuvinte ce rimeaza cu anula
DEZARTICULÁ vb. I. tr. A scoate un membru din încheietură, din articulație. ♦ refl. (Despre oase) A ieși din articulații; (fig.) a se sfărâma, a se spulbera, a se dezagrega. [Cf. fr. désarticuler]. Vezi definitia »
DEPILÁ, depiléz, vb. I. Tranz. 1. A îndepărta părul de pe pielea pregătită pentru tăbăcit. 2. A îndepărta părul de pe corp sau de pe față (smulgându-l sau distrugându-l cu ajutorul razelor Roentgen, al unor pensete speciale sau al substanțelor depilatoare), în scop igienic sau estetic; a epila. – Din fr. dépiler, lat. depilare. Vezi definitia »
KAMÁLA s.m. Vezi definitia »
SELAGINÉLLA s.f. Plantă criptogamă vasculară din pădurile tropicale, având aspect de mușchi. [< fr. sélaginelle]. Vezi definitia »
TONADÍLLA LI-A/ s. f. mic cântec comic, în Spania, care se intercala între actele unei piese de teatru. (< sp. tonadilla) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z