Definita cuvantului argentin
ARGENTÍN s. n. Praf de staniu folosit în imprimarea textilă și la fabricarea hârtiei. – Fr. argentine.

Sursa: DLRM
Cuvinte ce rimeaza cu argentin
ZEPELÍN s.n. Balon dirijabil de mari dimensiuni, cu un înveliș rigid de metal și cu numeroase compartimente umplute cu hidrogen. [Var. țepelin s.n., var. (după alte surse) zeppelin s.n. / < germ. Zeppelin, cf. Ferdinand von Zeppelin – numele inventatorului]. Vezi definitia »
VAGÍN s.n. (Anat.) Canal care face legătura între vulvă și uter. [Pl. -ne, -nuri. / < fr. vagin, cf. lat. vagina – teacă]. Vezi definitia »
BAZÍN, bazine, s. n. 1. Rezervor deschis, de mari dimensiuni, construit din metal, din piatră, din ciment etc. ♦ Rezervor de apă amenajat pentru înot sau pentru sporturile care se practică în apă. 2. (Și în sintagma bazin hidrografic) Regiune din care un râu, un fluviu, un lac sau o mare își adună apele. ♦ Regiune delimitată de albiile tuturor afluenților unui râu sau ai unui fluviu. ◊ Bazin portuar = parte a unui port, special amenajată pentru staționarea vaselor (în vederea încărcării și descărcării lor). ♦ Regiune geografică bogată în zăcăminte de minereuri, în special de cărbuni. 3. (Anat.) Cavitate situată în partea inferioară a abdomenului și constituită din oasele iliace; pelvis. – Din fr. bassin. Vezi definitia »
párin s.n. (înv.) marmură (de Paros). Vezi definitia »
BRAMÍN s. m. brahman (IV). (< it. bramino) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z