Definita cuvantului sămoritu
să mori tu? expr. (vulg.) serios?, pe cuvânt de onoare?

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu sămoritu
BRATU, Emilian (1904-1991, n. București), inginer chimist român. Acad. (1974), prof. univ. la București. Lucrări în domeniul ingineriei chimice („Operații și utilaje în industria chimică”); studii privind transferul de masă și căldură, eficacitatea coloanelor de rectificare. Vezi definitia »
BRATU, Gheorghe (1881-1941, n. București), matematician și astronom român. Prof. univ. la Cluj. Contribuții în teoria ecuațiilor integrale, a mecanicii firului, precum și în calculul pozițiilor stelare și planetare. Vezi definitia »
nepotu’ lui pește expr. (iron., peior.) rudă a unei persoane sus-puse. Vezi definitia »
BRATU, Lucian (n. 1924, București), regizor român de film. Abordează cu succes filmul istoric („Tudor”), apoi filme cu tematică inspirată din viața cotidiană care investighează cu precădere psihologia eroinelor („Drum în umbră”, „Orașul văzut de sus”, „Angela merge mai departe”). Vezi definitia »
tactu e un pisat cu ochii se pisa in pantaloni fmmm de handicapatimata aia curva care se fute cu moscraciun de o fute ala de draci o ya pisamas pe voi de tarani cu dexu vostru online cu tot Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z