Definita cuvantului aristocrat
ARISTOCRÁT, -Ă, aristocrați, -te, s. m. și f. Persoană care aparține aristocrației. ♦ (Adjectival, în jargonul claselor exploatatoare) Distins, ales. – Fr. aristocrate (< gr.).

Sursa: DLRM
Cuvinte ce rimeaza cu aristocrat
REGRESÁT s. m. cel față de care regresantul ridică pretenția de rambursare a sumei plătite pentru o poliță sau un cec protestat. (< germ. Regressat) Vezi definitia »
ASEDIÁT, -Ă, asediați, -te, adj. (Despre cetăți sau locuri întărite) Supus unui asediu; împresurat. [Pr.: -di-at] – V. asedia. Vezi definitia »
SAT, sate, s. n. 1. Așezare rurală a cărei populație se ocupă în cea mai mare parte cu agricultura. ◊ Expr. Satul lui Cremene sau sat fără câini = loc fără stăpân, fără control, în care oricine poate face ce dorește. 2. Locuitorii dintr-un sat (1); sătenii, țăranii. ◊ Expr. A se supăra ca văcarul pe sat, se spune celui care se supără (fără motiv) pe altul, dar supărarea este spre propria lui pagubă. ♦ Țărănimea, cu specificul ei de viață economică și culturală. – Din lat. fossatum. Vezi definitia »
SCURTÁT, -Ă, scurtați, -te, adj. 1. (Despre obiecte) Care este redus din lungime sau din înălțime. 2. (Despre timp sau acțiuni durative) Care este redus ca durată. – V. scurta. Vezi definitia »
CUNEÁT, -Ă adj. Cuneiform. [Pron. -ne-at. / cf. lat. cuneus – pană, cui]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z