Definita cuvantului valvă
válvă (piesă, parte a unei scoici) s. f., g.-d. art. válvei; pl. válve

Sursa: DOOM 2
Cuvinte ce rimeaza cu valvă
MÁRCĂ2 s.f. Unitate monetară până in 1999 a unor țări (Germania, Finlanda). [< germ. Mark]. Vezi definitia »
FÍȘĂ s.f. 1. Foaie de hârtie, bucată de carton etc. pe care se scriu însemnări, cuvinte, pe care se extrag citate etc.; foaie de carton care cuprinde datele bibliografice asupra unei cărți dintr-o bibliotecă; foaie care conține note, observații, detalii documentare. ♦ Act care cuprinde datele personale ale cuiva. ◊ Fișă de sănătate = foaie în care se trec datele în legătură cu sănătatea cuiva. 2. Ștecher. [< fr. fiche]. Vezi definitia »
tiristă, tiriste s. f. 1. infractoare străină. 2. prostituată care operează pe șoselele de centură și în parcările de pe autostrăzi, oferindu-și serviciile, contra unei sume modice, șoferilor străini de autocamioane ce tranzitează România. Vezi definitia »
SPÉRMĂ s. f. secreție a glandelor sexuale masculine care conține spermatozoizi. (< fr. sperme, lat., gr. sperma) Vezi definitia »
MONÉRĂ s.f. Protozoar ipotetic lipsit de membrană și nucleu, care ar face trecerea de la materia lipsită de viață la materia organică. [< fr. monère, cf. gr. moneres – izolat]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z