Definita cuvantului burduja
BURDUJA, Constantin (1906-1983, n. Negoiești-Dragomirești, jud. Neamț), botanist român. Cercetări floristice, taxonomice, corologice, fitogeografice, geobotanice și de anatomie vegetală.

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu burduja
SUPRAETAJÁ vb. I. tr. A mări înălțimea unei construcții adăugându-i (încă) un etaj. [Pron. -pra-e-, p.i. 3,6 -jează, ger. -jând. / < supra- + etaja, după fr. surélever]. Vezi definitia »
DÁIJA sf. depresiune închisă, circulară sau alungită, întâlnită în rocile argiloase din regiunile (semi)aride. (< fr. daija) Vezi definitia »
plaja in india si gen muzical electronic ce induce o stare de transa . Vezi definitia »
REARANJÁ vb. tr., refl. a (se) aranja din nou, după alte criterii. (< fr. réarranger) Vezi definitia »
ANGAJÁ, angajez, vb. I. 1. Tranz. și refl. A primi pe cineva sau a se încadra într-un loc de muncă, în condiții determinate. ♦ Tranz. A primi să efectueze o lucrare, o muncă etc. în condiții determinate. A angaja o lucrare de arhitectură.Tranz. A lua cu chirie un vehicul. 2. Refl. A se obliga la ceva, a-și lua un angajament. ♦ Tranz. și refl. A atrage după sine o obligație. Articolul nu angajează revista. 3. Tranz. și refl. A (se) antrena într-o acțiune; a apuca sau a face să apuce într-o anumită direcție. ♦ Tranz. A începe, a porni o acțiune etc. Trupele au angajat lupta.Fr. engager. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z