Definita cuvantului burnley
BURNLEY [bə: nli], oraș în centrul Marii Britanii (Anglia), la N de Manchester; 160 mii loc. (1981, cu suburbiile). Expl. de cărbune. Constr. de mașini și produse textile.

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu burnley
DISC-JOCKEY s. m. invar. Prezentator într-o discotecă, la radio etc. de muzică ușoară și de dans înregistrată. [Pr.: -gióchei] – Cuv. am. Vezi definitia »
CAREY [kéri], William (1761-1834), misionar și lingvist englez. Predicator baptist. A tradus „Biblia” în limbile bengali, ari, marathi, hindi, assameză, sanscrită și parțial, în alte 29 de limbi. Gramatici și dicționare bengali, marathi, sanscrită. Vezi definitia »
BURNLEY [bə: nli], oraș în centrul Marii Britanii (Anglia), la N de Manchester; 160 mii loc. (1981, cu suburbiile). Expl. de cărbune. Constr. de mașini și produse textile. Vezi definitia »
ROBEY1. Denumire a unui magazin virtual (online) din România care funcționează pe internet. 2. Este frecvent asociat cu numele producătorului de soft Avelier al cărui produs Avelier Start Shop este găzduit în cadrul acestui magazin virtual. Vezi definitia »
BODLEY [bɔdli], Sir Thomas (1545-1613), diplomat și bibliofil englez. Întemeietorul bibliotecii de la Oxford, care-i poartă numele (deschisă în 1602). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z