Definita cuvantului omal
omal s. (țig.) membru al aceleiași bande de hoți; complice.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu omal
SUPRAPONDERÁL, -Ă adj. (med.) peste greutatea normală. (< supra1- + ponderal) Vezi definitia »
TRIENÁL, -Ă adj. Care durează trei ani; care are loc din trei în trei ani; care are nevoie de trei ani pentru a se dezvolta complet. // s.f. Festival, expoziție care se organizează din trei în trei ani. [Pron. tri-e-. / < fr. triennal, cf. lat. triennalis]. Vezi definitia »
NOPÁL s. m. plantă ornamentală erbacee cu frunze cărnoase și flori roșii, originară din America. (< fr., it., sp. nopal) Vezi definitia »
COMPUTAȚIONÁL, -Ă adj. referitor la computație, care procedează prin computație. ◊ geometrie ~ă = domeniu interdisciplinar care cuprinde reprezentarea pe calculator, introducerea, ieșirea și analiza datelor geometrice, entități geometrice de bază; grafică ~ă = ansamblu de metode și tehnici de conversie a informației numerice în imagini grafice cu ajutorul calculatorului și al periferiei grafice; modalitatea de adaptare a relației om-mașină la nevoile specifice omului. (<engl. computational) Vezi definitia »
SISÁL s. m. plantă textilă tropicală cu fibre foarte rezistente, din care se confecționează sfori, frânghii, saci etc. ◊ material textil din fibrele acestei plante. (< fr. sisal) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z