Definita cuvantului busuioceanu
BUSUIOCEANU, Alexandru (1895-1961, n. București), istoric și critic de artă, poet și eseist român. Stabilit în Spania (1938). Specialist în arta plastică italiană și spaniolă („Pietro Cavallini”, „El Greco”). Monografii („Iser”, „Andreescu”). Versuri existențialiste în limbile română și spaniolă („Poemas patéticos”, „Proporción de vivir”).

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu busuioceanu
Nu o cunosc, dar exista in limbajul medical aceasta notiune. Spor la treaba! Vezi definitia »
nu shtiu dar m-ar interesa, cravegawab.com Vezi definitia »
BOUREANU, Radu (1906-1996, n. București), poet, pictor și actor român. Poezie cu predilecție pentru peisaj, legendă și istorie („Zbor alb”, „Caii de apocalips”, „Solara noapte”). Poemul dramatic „Satul fără dragoste”, romane istorice, note de drum. Vezi definitia »
BUDIȘTEANU, Ionel (pe numele adevărat Nae Ion) (1919-1991, n. București), violonist și dirijor român. Interpret de romanțe, melodii lăutărești și piese de café concert. Unul dintre creatorii stilului de concert în practica orchestrelor ample de muzică populară. Vezi definitia »
1.nu exista cuvantul in dex.2,daca totusi cineva te-a botezat „frustrat“-demitizarea acestui cuvant este: 1,Frustrati suntem cu totii.-dar mai mult *frustrat este taciturnul(omul care tace) si mai putin *frustrat este vorbaretul(omul care vorbeste)-mai ales daca acesta are si ceva de transmis celor din jurul lui.(oamenilor in special) A.P. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z