Definita cuvantului butimanu
BUTIMANU, com. în jud. Dîmbovița; 2.388 loc. (1991).

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu butimanu
nu este o definitie dar nu am gasit alt loc pentru a trimite o mica „observatie” ... poate ma insel dar stiu ca am avut de multe ori discutii pe aceasta tema ... la rubrica „corect/gresit” in ultima expresie din coloana „corect” cred ca s-a strecurat o greseala... „ Multe din marile descoperiri au fost făcute fortuit” ....din ce stiu eu corect este „ Multe dintre marile descoperiri au fost făcute fortuit” ... in rest numai de bine. o munca profesionala si foarte apreciata pentru a incerca salvarea limbii romane de mitocania cotidiana. cu stima ..un cititor :) Vezi definitia »
BREDICEANU 1. Coriolan B. (1850-1909, n. Lugoj), om politic român. Membru în Comitetul Central al Partidului Național Român (1881-1892), deputat în Dieta Ungariei (1906-1909). 2. Tiberiu B. (1877-1968, n. Lugoj), compozitor și folclorist român. Fiul lui B. (1). M. coresp. al Acad. (1937). Scene lirice („La șezătoare”), lucrări instrumentale pe teme populare. Rol important în organizarea și conducerea Operei Române din Cluj. 3. Mihai B. (1920-2005, n. Brașov), dirijor și compozitor român. Fiul lui B. (2). Muzică simfonică, de cameră, de balet. Studii de muzicologie. A inventat un polimetronom. Vezi definitia »
Nu o cunosc, dar exista in limbajul medical aceasta notiune. Spor la treaba! Atentie! Sunt 2 cuvinte: „teaca” si „penisului”, nu unul singur asa cum apare scris in icon-ul pt testare. Vezi definitia »
trântăreanu s. m. sg. (intl.) denunțător. Vezi definitia »
nu exista cuvantul..... Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z