Definita cuvantului apicacuceva
a pica cu ceva expr. a da.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu apicacuceva
(?) v.A freca ,a roade, a stanjeni in miscari .Efectul nedorit la mers, al unui pantof mai larg ,asupra piciorului Ma juvene un pantof.Frecarura stanjenitoare a unui pulovar in jurul gatului. Ma juvene pulovarul la gat. etc. Vezi definitia »
AVIVÁ vb. tr. 1. a da unui material textil, unei piei o nuanță mai vie prin tratarea cu anumite substanțe. 2. a face să sângereze fețele unei plăgi sau fistule. ◊ a înviora. 3. (fig.) a învenina, a irita; a răscoli (o durere). (< fr. aviver) Vezi definitia »
PROMOVÁ vb. I. tr. 1. A ridica la o demnitate; a înainta în grad, a avansa. ♦ A trece pe un elev într-o clasă superioară. 2. A susține, a propaga (o idee etc.). [< lat. promovere, cf. fr. promouvoir]. Vezi definitia »
ESTIVÁ vb. I. tr. a ține vitele sau oile vara la munte. II. intr. (despre turme) a petrece vara la pășune (la munte); a văra. (< fr. estiver) Vezi definitia »
DECAVÁ, decavez, vb. I. Refl. și tranz. (Fam.) A pierde sau a face să piardă toți banii, a da sau a lua (cuiva) toți banii, a rămâne sau a lăsa pe cineva fără un ban, a (se) ruina (la jocul de cărți sau la alte jocuri de noroc). – Din fr. décaver. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z