Definita cuvantului calou
CALOU s. n. Pierdere în greutate a animalelor destinate sacrificării, în timpul transportului.

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu calou
TANGÓU, tangouri, s. n. Dans de salon, la origine vechi dans popular argentinian, cu ritmul lent în doi timpi, care se dansează în perechi; melodie după care se execută acest dans. – Din fr. tango. Vezi definitia »
PLATÓU s. n. 1. șes în regiunea înaltă a dealurilor sau a munților; podiș. ♦ ~ continental = porțiune de teritoriu sub mare, în continuarea solului, până la adâncimea de 200 m. ◊ câmp de instrucție și exerciții militare. ◊ suprafață (netedă) pe o porțiune mai înălțată a unei formații anatomice. 2. incintă a unui studio cinematografic pentru turnarea filmelor. 3. piesă metalică plană pe care se fixează piese pentru prelucrare. 4. farfurie, tavă mare pentru servit mâncăruri și prăjituri. (< fr. plateau) Vezi definitia »
You commit an error. Let's discuss. Write to me in PM, we will communicate., <a href=„http://identi.ca/weightlosspills”>weight loss supplies</a>, [url=„http://identi.ca/weightlosspills”]weight loss supplies[/url], http://identi.ca/weightlosspills weight loss supplies, 8DD, Vezi definitia »
Argou s.f. cap Vezi definitia »
BUNGALÓU, bungalouri, s. n. Locuință din lemn sau din împletitură de trestie, fără etaj, înconjurată de verande și de vegetație. – Din engl. bungalow. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z