Definita cuvantului bisulfat
BISULFÁT, bisulfați, s. m. Sare a acidului sulfuric în care un singur atom de hidrogen e înlocuit cu un metal. – Fr. bisulfate.

Sursa: DLRM
Cuvinte ce rimeaza cu bisulfat
NESEMĂNÁT adj. v. OGOR. Bucată de pământ cultivată sau cultivabilă; țarină. ♦ Câmp semănat cu același fel de plante (de obicei cereale); lan. ♦ Teren agricol, proprietate agricolă. ♦ Teren arabil folosit ca pășune timp de un an, pentru a fi mai fertil în anii următori; pârloagă. ◊ Ogor negru = teren arat, grăpat etc., dar nesemănat timp de un an pentru a se reface. Arătură care se face cu mult înainte de lucrările de însămânțare. [DEX '98] Vezi definitia »
ÎMPERECHEÁT, -Ă, împerecheați, -te, adj. Împreunat, unit, asociat (în perechi). – V. împerechea. Vezi definitia »
COMANDÁT, -Ă adj. (despre camerele unei locuințe) care comunică între ele; (despre apartamente) cu astfel de camere. ( Vezi definitia »
SANCȚIONÁT, -Ă, sancționați, -te, adj. 1. (Despre legi, dispoziții etc.) Confirmat, aprobat; consfințit. 2. Pedepsit. [Pr.: -ți-o-] – V. sancționa. Vezi definitia »
BACALAUREÁT2, -Ă, bacalaureați, -te, s. m. și f. (În trecut) Persoană care a trecut examenul de bacalaureat. [Pr.: -la-u-re-at] – Fr. baccalauréat (lat. lit. baccalaureatus). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z