Definita cuvantului tineret
TINERÉT s. n. Mulțime de tineri, totalitatea tinerilor; tinerime, tinerețe (3). ♦ Totalitatea animalelor tinere de aceeași specie dintr-o gospodărie. – Tânăr + suf. -et.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu tineret
TAPÉT s. n. 1. hârtie, pânză cu un desen colorat, care se lipește pe pereții unei încăperi, înlocuind zugrăveala. ♦ a pune (sau a aduce) pe ~ = a pune în discuție. 2. (anat.) strat pigmentar al retinei. (< it. tappeto, germ. Tapete) Vezi definitia »
3dToeT <a href=„http://vhodlqefrcey.com/”>vhodlqefrcey</a>, [url=http://caqipwqmwpra.com/]caqipwqmwpra[/url], [link=http://oshfyhnqjonz.com/]oshfyhnqjonz[/link], http://mkweyrkmrlxp.com/ Vezi definitia »
BURELÉT, bureleți, s. m. Cută a pielii, la extremitatea membrelor animalelor, care are rolul de a forma unghiile sau copitele. – Din fr. bourrelet. Vezi definitia »
salvét, salvéte și salvéturi, s.n. (reg.) șervet. Vezi definitia »
COTLET, cotlete, s.n. Piesă cuprinzând osul și carnea aferentă, decupată din partea superioară a coastelor de la batal, miel, porc, vițel, cerb, căprioară. Prin cotlet de pasăre se înțelege pieptul de pasăre dezosat și curățat de pieliță, fiecare jumătate fiind servită pe osul aferent de la aripă, scurtat corespunzător. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z