Definita cuvantului apunebanilaciorap
a pune bani la ciorap expr. a economisi bani, a pune bani deoparte.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu apunebanilaciorap
NAP, napi, s.m. Plantă erbacee a cărei rădăcină cărnoasă de culoare albă sau rozalie, de formă rotundă sau lunguiață, este comestibilă (Brassica rapa, var. napus); este utilizată ca o legumă, având gust de gulie, mai ales în bucătăria franceză și cea germană (aici numită weiße Rübe = sfeclă albă). În țările scandinave și în SUA este preferat napul galben (Brassica napobrassica), un hibrid dintre nap și varză, cât o sfeclă mare, cu pulpa de culoare oranj, având gust pronunțat de varză (germ. Kohlrübe = sfeclă-varză), comercializat sub denumirea scandinavă rutabaga. Vezi definitia »
DULÁP, (1, 3) dulapuri, s. n., (2) dulapi, s. m. 1. S. n. Mobilă de lemn sau de metal prevăzută cu rafturi, în care se păstrează rufe, haine, vase, cărți etc. 2. S. m. Scândură lată și groasă. 3. S. n. (Pop.) Scrânciob. – Din tc. dolap. Vezi definitia »
cap (-uri), s. n. – Promontoriu. Fr. cap. Vezi definitia »
chezáp s. m. – Apă tare. Tc. kezab (Lokotsch 2082). Sec. XIX, înv. Vezi definitia »
PRIÁP s.m. Membru bărbătesc în erecțiune. [Pron. pri-ap. / < fr. priape, gr. priapos, cf. Priapos – zeul grădinilor, al viilor și al fecundității]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z