Definita cuvantului apunepefugă
a pune pe fugă expr. 1. a alunga, a izgoni. 2. a obliga să se retragă / să se replieze în dezordine.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu apunepefugă
GĂSÉLNIȚĂ2, găselnițe, s. f. (Fam.) Situație de efect găsită și exploatată de cineva (într-o operă literară, de critică etc.). – Găsi + suf. -elniță. Vezi definitia »
EXÉRGĂ s. f. mic spațiu gol pe o medalie, destinat a fi acoperit cu o inscripție. ◊ inscripție, dată etc., gravată pe o medalie. ♦ a pune în ~ (o idee, o frază etc.) = a pune în evidență. (< fr. exergue) Vezi definitia »
penală, penale s. f. (deț.) 1. țigară din hârtie de ziar și tutunul recuperat de la mai multe mucuri de țigări. 2. homosexual pasiv. Vezi definitia »
DECRETÁLĂ s. f. decizie papală asupra unei consultații, privind chestiuni de dogmatică ori de morală ridicate de episcopi sau abați. (< fr. décretale, lat. decretalis) Vezi definitia »
KLÍPPĂ s.f. Bloc de rocă de mari dimensiuni, izolat, deosebit de rocile din jur. (cf. fr., engl. klippe < germ. Klippe = stâncă în mare < oland. medie clippe = stâncă în mare sau pe malul mării; pantă abruptă a unei coaste stâncoase < sued. klippa = a tăia) [def. MDN, et. Wahrig, MW] Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z