Definita cuvantului arăspândibășini
a răspândi bășini expr. (adol., vulg.) a minți, a lansa zvonuri nefondate.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu arăspândibășini
fNi1XS <a href=„http://bzolopphzemz.com/”>bzolopphzemz</a>, [url=http://yglimrregear.com/]yglimrregear[/url], [link=http://pqiuwdspaxca.com/]pqiuwdspaxca[/link], http://ixpnljjaknqs.com/ Vezi definitia »
BELLINI, Vincenzo (1801-1835), compozitor italian. Maestru al melodiei, redate prin mijloacele balcantoului. Opere („Somnambula”, „Puritanii”, „Norma”). Vezi definitia »
ALTINI, Eustatie (1772-1815), pictor român. A studiat la Viena. Stabilit la Iași în 1802, a întemeiat aici o școală de pictură de factură academică. Ansambluri de pictură religioasă și remarcabile portrete („Portret de femeie”). Vezi definitia »
BRACCIOLINI, Poggio (1380-1459), umanist italian. A descoperit manuscrisele unor scriitori antici (Plaut, Lucrețiu etc.); tratate de morală, culegeri de anecdote, o istorie a Florenței. Primul dintre umaniști care afirmă originea romană a poporului român. Vezi definitia »
CĂTRĂNÍ, cătrănesc, vb. IV. 1. Tranz. A acoperi, a îmbiba un stâlp, un zid, o traversă etc. cu catran, cu scopul de a le proteja. 2. Refl. și tranz. Fig. A (se) supăra tare, a (se) amărî, a (se) necăji. 3. Tranz. Fig. A otrăvi (1), a învenina. – Din catran. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z