Definita cuvantului aoscălda
a o scălda expr. 1. a face o treabă de mântuială. 2. a evita un răspuns clar, a răspunde evaziv. 3. (la examene) a nu cunoaște răspunsurile suficient de bine.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu aoscălda
PRELUDÁ vb. I. intr. (Liv.) 1. A-și încerca vocea sau instrumentul înainte de execuția unei bucăți muzicale; (p. ext.) a începe să cânte. 2. (Fig.) A face o acțiune introductivă, premergătoare. [Var. prelúde vb. III. / < fr. préluder]. Vezi definitia »
SUDÁ, sudez, vb. I. Tranz. A îmbina două piese metalice realizând între ele, prin încălzire sau prin presare, în anumite condiții de temperatură și de presiune, o legătură metalică sau chimică. ♦ Fig. A se uni, a se închega, a se lega. ♦ (Despre oase, ligamente etc.) A se uni, a se lipi (după ce au fost rupte sau tăiate etc.). ♦ Refl. (Despre elemente ale vorbirii) A se uni formând un singur cuvânt; a se aglutina. – Din fr. souder. Vezi definitia »
AMENDÁ2, amendez, vb. I. Tranz. 1. A îmbunătăți, a modifica prin amendamente (1) un text, mai ales o lege. 2. A îmbunătăți unele însușiri ale solului prin încorporarea unor amendamente (2). – Din fr. amender. Vezi definitia »
REABORDÁ vb. tr. a aborda din nou o problemă, pentru a o aprofunda, a o lămuri. (< fr. réaborder) Vezi definitia »
protipenda f. 1. boierimea țării compusă din 5 clase și din care se recrutau marii boieri ai Statului; 2. în special boierii din prima clasă care erau singurii care aveau dreptul de a purta barbă și ocupau cele mai înalte demnități ale Divanului Domnesc: să cate a lua o slujbă de oier din protipenda..., sa iea un ministerc Alecsandri V. boier Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z