Definita cuvantului shoti
shot I. s. n. pl. shoturi (tox.) 1. injecție intravenoasă, injectarea intravenoasă a unui drog. 2. inhalarea fumului de marijuana din gura altei persoane. II. adj. invar. (d. toxicomani) care se află sub influența drogurilor ingerate.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu shoti
AMINTÍ, amintesc, vb. IV. 1. Refl. și tranz. A-i reveni în minte un fapt, un lucru din trecut. 2. Tranz. A face pe cineva să-și aducă aminte de ceva. 3. Tranz. A pomeni, a menționa ceva sau pe cineva. – Din aminte. Vezi definitia »
C.A. ROSETTI 1. Com. în jud. Buzău; 4.656 loc. (1991). 2. Com. în jud. Tulcea, pe grindul Letea, în Delta Dunării; 1.356 loc. (1991); cherhana (Periprava). Vezi definitia »
LÁCRIMA-CHRISTI s. n. Vin muscat care provine din viile de la poalele Vezuviului. ♦ Varietate de viță de vie italiană care produce vinul cu același nume. [Pr.: -cristi] – Cuv. lat. Vezi definitia »
TRAVESTÍ2 vb. I. tr., refl. a (se) deghiza (pentru un carnaval, un bal mascat). II. refl. (despre actori) a interpreta mai multe roluri în una și aceeași piesă. (< fr. travestir, it. travestire) Vezi definitia »
BELCEȘTI, com. în jud. Iași, pe Bahlui; 11.946 loc. (1991). Stație de c. f. Piscicultură. Atestată documentar în 1420. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z