Definita cuvantului astalaetaj
a sta la etaj expr. (prst.) a practica sexul oral.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu astalaetaj
DECUPÁJ s. n. 1. decupare. 2. (cinem.) operație constând în detalierea scenariului pe secvențe și cadre, cu toate indicațiile tehnice respective. 3. scenariu regizoral. (< fr. decoupage) Vezi definitia »
CARAMELÁJ s.n. Caramelizare. [< caramel + -aj]. Vezi definitia »
RODÁJ s.n. 1. Folosire a unui motor la turații și la sarcini crescânde pentru a se obține o ajustare și o rectificare cât mai bună a pieselor; perioadă în care un motor funcționează în felul acesta. 2. Faptul de a roda (2); rodare. [< fr. rodage]. Vezi definitia »
RADIOREPERÁJ, radioreperaje, s. n. Procedeu de obținere a informațiilor privitoare la prezența, poziția, natura etc. diverselor obiecte cu ajutorul undelor electromagnetice. [Pr.: -di-o-] – Din fr. radiorepérage. Vezi definitia »
FURÁJ, furaje, s. n. Produs de origine vegetală, animală sau minerală, folosit pentru hrana vitelor; nutreț, masă verde. ◊ Furaje combinate – nutrețuri complexe obținute pe cale industrială, prin amestecarea diferitelor leguminoase, concentrate, reziduuri industriale, săruri minerale etc., prezentate sub formă de uruială și de granule. – Din fr. fourrage. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z