Definita cuvantului cateheză
CATEHEZĂ (‹ ngr.) s. f. Activitate didactică a bisericii, limitată în trecut la transmiterea de cunoștințe candidaților la creștinism, referindu-se ulterior la toate mijloacele de îngrijire sufletească a catehumenilor.

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu cateheză
caiafă, caiafe s. f. 1. (om) fățarnic / ipocrit. 2. (intl.) informator. 3. (intl.) hoț cu vechime / cu experiență. Vezi definitia »
-PIÓZĂ elem. pio-. Vezi definitia »
TEOBROMÍNĂ, teobromine, s. f. Alcaloid extras din semințele arborelui de cacao, care se prezintă sub formă de pulbere cristalină, albă, fără miros, puțin solubilă în apă, având o acțiune puternic diuretică și fiind un stimulent cardiac. [Pr.: te-o-] – Din fr. théobromine. Vezi definitia »
dacă ve-ți considera că poate face parte din DEX, definiția ar pute fi: „concurs atletic intre doi oameni(participanti) care isi plaseaza fie cotul stang fie cotul drept pe masa, strangandu-si mainileși care incearca sa forteze in spate mana celuilalt concurent pe suprafata mesei” – preluare de pe http://www.yoyoboy.ro/skandenberg.html Vezi definitia »
COLCĂIÁLĂ s. f. Faptul de a colcăi; zgomot făcut de cineva sau de ceva care colcăie. [Pr.: -că-ia-] – Colcăi + suf. -eală. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z