Definita cuvantului tălpică
TĂLPÍCĂ s. f. v. tălpig.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu tălpică
MEȘTERGRÍNDĂ, meștergrinzi, s. f. (Reg.) Grindă principală, pe care se sprijină grinzile transversale, la casele țărănești; faur-maur. – Din magh. mestergerenda (după grindă). Vezi definitia »
VINEGRÉTĂ s.f. Amestec emulsionat de oțet, suc de lămâie, sare, piper, eventual și muștar, folosit pentru asezonarea salatelor sau ca bază pentru alte sosuri reci. Vezi definitia »
PASTÍȘĂ s. f. lucrare literară sau artistică lipsită de originalitate, în care se imită stilul, maniera de lucru a unui scriitor sau artist ilustru; imitație fără valoare. ◊ (p. ext.) parodie. (< fr. pastiche) Vezi definitia »
ANOXIBIÓZĂ s. f. anaerobioză. (< fr. anoxybiose) Vezi definitia »
VÍPERĂ, vipere, s. f. 1. Șarpe mic, foarte veninos, având pe cap o pată de culoare închisă în formă de V și pe spate o dungă lată, neagră, în zigzag; năpârcă (Vipera berus).Expr. Pui de viperă = om rău, femeie rea. ◊ Compus: Viperă-cu-corn = specie de viperă mai mare și mai veninoasă decât vipera comună, care are deasupra gurii un fel de corn format din solzi (Vipera ammodytes). 2. Fig. Persoană rea, perfidă. – Lat. vipera. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z