Definita cuvantului aseșlefuipetraseu
a se șlefui pe traseu expr. (intl.) a se iniția sau a se perfecționa în mai multe tipuri de infracțiuni în timpul perioadei de detenție.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu aseșlefuipetraseu
LARDACÉU, -ÉE adj. (despre țesuturi patologice) care ia aspect și consistență de slănină. (< fr. lardacé) Vezi definitia »
ANEU s.m. 1. om neimportant , prost , fraier , provenit din prescutarea A.N.(autor necunoscut) , regionalism din brăila ce caracterizeaza un om care nu se încadreaza într-o gașca de cartier. Vezi definitia »
SEPARÉU s. n. despărțitură, loc izolat, într-un restaurant, într-o grădină de vară etc. (< fr. séparé) Vezi definitia »
săcătéu, săcătéie, s.n. (reg.) 1. sac mic; săculeț. 2. săculeț pentru strecurat zerul; sedilă. Vezi definitia »
TROFÉU s. n. 1. armura unui dușman învins așezată pe un trunchi de copac, ca semn al victoriei; monument de piatră sau de marmură purtând armele unui dușman învins, pentru a comemora o victorie. 2. pradă de război luată de la inamic. ◊ victorie, biruință. ◊ ofrandă adusă unei divinități din prada de război. 3. produs vânătoresc reprezentativ pentru cele mai importante specii de vânat (coarne de cerb, colți de mistreț etc.). 4. cupă, obiect ornamental oferit învingătorului într-o întrecere sportivă. (< fr. trophée) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z