Definita cuvantului șvung
șvung, șvunguri s. n. 1. temperament. 2. eficiență.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu șvung
BUMERÁNG, bumeranguri, s. n. Armă de lemn îndoit în formă de unghi obtuz, folosită de populația băștinașă a Australiei, care, datorită formei sale și a felului în care este aruncată, revine la locul de aruncare dacă n-a atins ținta. – Din fr. boumerang. Vezi definitia »
DÓPING s.n. Dopaj; mod artificial de a mări rezistența și randamentul fizic în concursuri sportive prin administrarea de medicamente stimulatorii (stricnină, amfetamine etc.). [< engl., fr. doping]. Vezi definitia »
CLÍRING s. n. Sistem de plată (folosit mai ales în comerțul exterior) prin compensarea reciprocă a datoriilor și a creanțelor. [Scris și: clearing] – Din engl. clearing[-house], fr. clearing. Vezi definitia »
ȘPRING, șpringuri, s. n. (Mar.) Parâmă folosită pentru a ancora o navă (1). – Var. (după alte surse) spring. – Din engl. spring. Vezi definitia »
SPIDLING SPÁI-/ s. n. nume dat unor tăvițe de polistiren expandat, cu lăcașuri în formă de piramidă răsturnată, pentru răsaduri de legume sau flori. (< engl. spidling) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z