Definita cuvantului tripa
tripa, tripez v. r. (tox.) 1. a se droga. 2. a avea o stare de euforie indusă de droguri.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu tripa
CAMPÁ vb. I. intr. (Despre unități militare; despre turiști) A sta o perioadă de timp în corturi pe un câmp, într-o pădure etc. [< fr. camper]. Vezi definitia »
campá (campéz, campát), vb. – A sta un timp în corturi (despre militari, turiști). Fr. camper.Der. (din fr.) campament, s. n.; campanie, s. f., aceasta din urmă, după Sanzewitsch 198, din rus. kampanija. Vezi definitia »
DEVELOPÁ, developez, vb. I. Tranz. A trata cu un reactiv chimic un film, o placă sau hârtie fotografică care au fost expuse, pentru a face să apară imaginea. ♦ A face să apară (prin diverse procedee) semnele scrise cu cerneală simpatică. – Din fr. développer. Vezi definitia »
PARTICIPÁ, partícip, vb. I. Intranz. A lua parte la o activitate, la o acțiune, la o discuție. ♦ Spec. A lua parte la o întreprindere economică, contribuind cu bani sau cu alte valori materiale (cu scopul de a obține un câștig). ♦ A împărtăși starea de spirit sau sentimentele cuiva, a fi solidar cu cineva într-o împrejurare dată. – Din fr. participer, lat. participare. Vezi definitia »
a gripa (cuiva) carburatorul expr. (er.d. bărbați) a ejacula în vaginul partenerei de sex. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z