Definita cuvantului țoancă
țoancă, țoance s. f. amantă, concubină.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu țoancă
CRÍZĂ s. f. 1. manifestare violentă a contradicțiilor (economice, politice, ideologice, militare etc.). ♦ ~ economică = fază a ciclului economic în care se formează un surplus relativ de mărfuri în raport cu capacitatea de cumpărare limitată a populației, ceea ce duce la scăderea producției, la falimente, șomaj etc.; ~ energetică = fenomen complex care se manifestă prin insuficiența resurselor energetice clasice. 2. moment critic, periculos și decisiv; tulburare. ♦ ~ de guvern = interval de timp care se scurge între demisia unui guvern și formarea unui nou guvern. ◊ lipsă acută. 3. tensiune, zbucium sufletesc, moment de grea încercare, de depresiune sufletească. 4. fază critică în evoluția unei boli. (< fr. crise) Vezi definitia »
SALIPIRÍNĂ s.f. Salicilat de antipirină cu proprietăți analgezice, folosit contra reumatismului. [Nume comercial]. Vezi definitia »
GREFĂ1 s. f. Secretariat al unei instanțe judecĂ?torești. -Din fr. Greffe Vezi definitia »
BIGRÍLĂ s. f. tub electronic cu două grile. (< fr. bigrille) Vezi definitia »
CUBATÚRĂ s.f. 1. Aflare a laturii unui cub al cărui volum este egal cu volumul unui corp dat. 2. Determinare prin calcul a volumului mărginit de una sau de mai multe suprafețe. [< fr. cubature]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z