Definita cuvantului țuhal
țuhal s. n. sg. închisoare.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu țuhal
SEXUÁL, -Ă, sexuali, -e, adj. Care se referă la sex și îl caracterizează; care este privit din punctul de vedere al raportului dintre sexe, care se referă la viața sexuală. [Pr.: -xu-al] – Din fr. sexuel, lat. sexualis. Vezi definitia »
POSTPALATÁL, -Ă adj., s.n. (Sunet) articulat în partea posterioară a vălului palatului. [< fr. postpalatal]. Vezi definitia »
APOZIȚIONÁL, -Ă adj. Referitor la apoziție. [Pron. -ți-o-. / cf. fr. appositionnel]. Vezi definitia »
SPECIÁL, -Ă, speciali, -e, adj. Care se deosebește de alte lucruri asemănătoare prin trăsături care îi sunt proprii; care se află numai la un lucru sau la o anumită categorie de lucruri; (adesea adverbial) care este făcut, destinat, rezervat pentru a corespunde unui anumit scop; p. ext. ieșit din comun, deosebit de bun, de valoros; excepțional. ◊ Loc. adv. În special = mai ales, îndeosebi; în mod particular, în speță. ♦ (Despre ediții de presă, publicații) Publicat cu o ocazie deosebită sau la o dată festivă. ♦ Care aparține unei anumite specialități (1), de strictă specialitate. [Pr.: -ci-al] – Din fr. spécial, lat. specialis. Vezi definitia »
TONÁL, -Ă adj. (Muz.) Referitor la tonuri, la tonalitate. ◊ Sistem tonal = sistem al tonurilor. ♦ (Pict.) Referitor la tonul sau la nuanța culorilor. [Cf. fr., engl. tonal]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z