Definita cuvantului țuțer
țuțer, țuțeri s. m. v. țuțăr.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu țuțer
GHÉIZER s. n. izvor artezian natural de apă fierbinte, de origine vulcanică. (< fr., engl. geyser) Vezi definitia »
BRENNER [brénər] (BRENNERO), trecătoare în Alpii Orientali, la granița Austriei cu Italia, la 1.371 m alt. Pe aici trece o c. f. (construită între 1864 și 1867 ) și o șosea care leagă orașele Innsbruck (Austria) și Bolzano (Italia). Vezi definitia »
REVOLVÉR, revolvere, s. n. 1. Armă de foc cu repetiție, portativă, de dimensiuni mici, care se mânuiește cu o singură mână. 2. (Mec.) Ciocan pneumatic. ◊ Strung-revolver = strung echipat cu mai multe unelte care lucrează succesiv și care servește la prelucrarea în serie a pieselor de formă complicată. – Din fr. revolver, germ. Revolver. Vezi definitia »
TÁSTER, tastere, s. n. Dispozitiv mecanic al mașinii de cules monotip, prevăzut cu o claviatură, utilizat la înregistrarea textului pe o bandă de hârtie prin perforații diferit combinate. – Din germ. Taster. Vezi definitia »
BUCANIÉR s. m. 1. denumire dată coloniștilor francezi din America, din sec. XVII, care se ocupau cu vânătoarea de vite cornute sălbatice. 2. pirat, aventurier. (< fr. boucanier) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z