Definita cuvantului aumblacupoșta
a umbla cu poșta expr. 1. a divulga informații confidențiale. 2. a fi indiscret.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu aumblacupoșta
SALUTÁ vb. tr. a da cuiva un semn de respect, de considerație, rostind un cuvânt, o frază, o formulă uzuală de politețe, de simpatie la întâlnire sau la despărțire. ◊ (fig.) a întâmpina (ceva) cu bucurie. (< lat., it. salutare) Vezi definitia »
eclata vb. intranz. 1. A străluci, a impresiona puternic prin străluire 2. (fig) a izbucni, a se manifesta violent, brusc (fr. eclater) Vezi definitia »
TRICOTÁ, tricotez, vb. I. Tranz. A transforma (manual sau mecanic) firele de lână, de bumbac etc. în tricot; p. ext. a confecționa obiecte de îmbrăcăminte prin împletirea în ochiuri a unor fire textile. ◊ Mașină de tricotat = mașină pentru efectuarea tricotajelor sau a tricoturilor; tricoteză. – Din fr. tricoter. Vezi definitia »
Batista este printre cei mai mari wrestler din istoria WWE avand centura mondiala de multe ori. El a pierdut centura la Wrestle Mania 23 in fata lui Undertaker dar dupa aceea el a inceput sal il egaleze. Hotul Edge avand money in the bank facandu-i un spear lui Undertaker dupa ce el a fost distrus de Mark Henry dupa meciul cu Batista. Vezi definitia »
SCĂPĂTÁ, scápăt, vb. I. Intranz. 1. (Pop.; despre Soare, Lună și alți aștri; la pers. 3) A coborî spre asfințit; a apune, a asfinți. ♦ A aluneca în jos, a cădea, a se cufunda. ♦ (Despre ochi, priviri) A luneca, a se abate de pe obiectul fixat (din cauza oboselii). 2. A sărăci. – Lat. *excapitare. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z