Definita cuvantului internet
INTERNET (International Network), rețea internațională de calculatoare (peste 80 de țări), formată prin interconectarea rețelelor locale (Local Area Network – LAN) și globale (Wide Area Network – WAN) independente (particulare, comerciale, academice sau guvernamentale), destinată să faciliteze schimbul de date și de informații în diverse domenii (al poștei electronice etc.).

Sursa: DE
Cuvinte ce rimeaza cu internet
DIABET2(O)- elem. „diabet”. (< fr. diabét/o/-, cf. gr. diabetes, scurgere continuă) Vezi definitia »
BOGHÉT, -Ă, bogheți, -te, adj. (Reg.) 1. (Despre găini) Cu un smoc de pene pe cap; moțat. 2. Fig. Frumos și mare. Ochi bogheți.Et. nec. Vezi definitia »
Internet, (sau Net) este numele celei mai mari retele de telecomunicatii la nivel mondial. Reteaua este publica, disponibila la nivel global si interconecteaza un numar imens de retele locale de calculatoare din universitati, centre de cercetare, guverne si institutii administrative centrale sau locale, ministere, companii comerciale, fundatii, presa scrisa si audio-vizuala etc. existente la nivel mondial. Reteaua a fost creata in 1969, initial sub numele ARPAnet, prin interconectarea a patru calculatoare ale sistemului american de aparare. Vezi definitia »
LÓNGSET s. n. (sport) set cu prelungiri. (< engl. long-set) Vezi definitia »
meșferét, meșferéturi, s.n. (reg.) consfătuire, sfat. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z