Definita cuvantului zbura
zbura, zbor v. t. 1. a concedia. 2. (d. elevi sau studenți) a exmatricula.

Sursa: Argou
Cuvinte ce rimeaza cu zbura
GLAZURÁ vb. tr. 1. a glasa (2) 2. a emaila. (după germ. glasieren) Vezi definitia »
TÉTRA2 s. n. Țesătură textilă cu aspect de tricot în care două ochiuri pe față alternează cu două ochiuri pe dos; p. ext. produs confecționat din acest material. ◊ (Adjectival) Maiou tetra. – Denumire comercială. Vezi definitia »
AERÁ, aerez, vb. I. Tranz. 1. A introduce aer1 (1) în masa unui lichid, a unui material grunjos sau care este în formă de pastă fluidă. 2. A răci materialele dintr-un siloz prin introducerea de aer1 (1) sub presiune sau prin vânturare cu lopeți. [Pr.: a-e-] – Din fr. aérer. Vezi definitia »
CONTURÁ, conturez, vb. I. Tranz. A schița, a trasa conturul unui obiect. 2. Tranz. și refl. Fig. A (se) închega în forme precise; a (se) preciza. – Din contur. Vezi definitia »
BULANDRA 1. Anton (Tony) B. (1881-1943, n. Tîrgoviște), actor român de teatru și cinema. Elev al lui C. Nottara și al lui Mounet-Sully. Roluri de dramă din repertoriul clasic și modern (Don Rodriguez din „Cidul” de Corneille, Karl Moor din „Hoții” de Schiller, Hamlet și Baronul din „Azilul de noapte” de Gorki). Interpret în filmul „Trenul fantomă”. 2. Lucia Sturdza B. v. Sturdza. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z