Definita cuvantului tecs
TECS, tecsuri, s. n. Cui mic de metal cu formă specială, folosit în cizmărie. – Din germ. Täcks.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu tecs
VACS, vacsuri, s. n. 1. Preparat, de obicei de culoare neagră, folosit (in trecut) la unsul sau la lustruitul incălțămintei de piele și al hamurilor; p. ext. cremă de ghete. 2. Fig. (Pop. și fam.) Lucru fără nici o valoare, fără nici o însemnătate. – Din germ. Wachs. Vezi definitia »
SEMICÓCS s. n. produs solid prin semicarbonizarea huilei sau a cărbunilor inferiori. (după fr. semi-coke) Vezi definitia »
COCS, cocsuri, s. n. Produs solid obținut din cărbunele de pământ, din reziduuri de petrol sau din gudroane prin încălzire la temperaturi înalte și întrebuințat ca materie primă sau combustibil în metalurgie, în industria chimică, în gospodărie etc. – Din germ. Koks. Vezi definitia »
SCONCS I. s. m. mic mamifer carnivor din America, înrudit cu dihorul, a cărui blană este foarte prețuită. II. s. n. blana prelucrată a acestui animal. (< fr. sconse, engl. skunks) Vezi definitia »
SCONCS s.m. Mic animal carnivor originar din Mexic, înrudit cu dihorul, a cărui blană este foarte prețuită. // s.n. Blana acestui animal. [Pl. -cși, var. scunc s.m. / < fr. sconse, cf. engl. skun(s)]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z