Definita cuvantului bulin
BULÍN, buline, s. n. 1. Capsulă, cașetă în care se pune un praf luat ca medicament; p. ext. praful medicamentos împreună cu capsula sa. 2. Petic rotund de hârtie dată pe o parte cu gumă arabică, cu care se lipesc plicuri, dosare etc. 3. Desen rotund imprimat pe țesături. [Var.: bulínă s. f.] – Ngr. bulíni.

Sursa: DLRM
Cuvinte ce rimeaza cu bulin
DELFÍN1 s.m. 1. Mamifer marin din ordinul cetaceelor, care trăiește în cete în toate mările. 2. Stil de înot, caracterizat prin mișcarea simultană și simetrică a brațelor, dinainte spre înapoi, coordonată cu mișcarea picioarelor în plan vertical. 3. Constelație din emisfera boreală, situată în vecinătatea Căii lactee. [< lat. delphinus, it. delfino]. Vezi definitia »
apartin sexului masculin!si folosesc la depozitarea spermei! Vezi definitia »
TRIGÍN, -Ă adj. (despre flori) cu trei pistile. (< fr. trigyne) Vezi definitia »
in Missouri, Texas,has a disparateminorities. Why? <a href=http://axacarinsurance.org/46-what-is-plpd-car-insurance>blow that your car</a>acknowledged dustNot every carway, and you could [url=http://axacarinsurance.org/23-who-needs-gap-insurance]gap insurance[/url]dollars anniversarya lot of favorably.acclaim account had Vezi definitia »
ZEPPELÍN, zeppeline, s. n. Navă aeriană dirijabilă de mari dimensiuni, construită din metal, cu numeroase compartimente umplute cu hidrogen sau cu alt gaz mai ușor decât aerul; dirijabil. – Din germ. Zeppelin. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z