Definita cuvantului buciuma
BUCIUMÁ, búcium, vb. I. Intranz. A sufla, a cânta, a da semnale din bucium1. ♦ Tranz. Fig. A anunța, a vesti ceva. – Lat. bucinare.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu buciuma
sperma de taur Vezi definitia »
ASOMÁ vb. tr. 1. a ameți animalele la abator înainte de tăiere (cu o lovitură puternică). 2. a inoportuna, a lovi. (< fr. assommer) Vezi definitia »
- reclama! [CM] – CATIA (Computer Aided Three dimensional Interactive Applications), produs al companiei Dassault Systemes este, în prezent, unul dintre cele mai utilizate sisteme integrate CAD/CAM/CAE pe plan mondial, cu aplica ii în domenii diverse, de la industria construc iilor de masini, la cea aeronautică si de automobile. Programul CATIA furnizează o varietate largă de solu ii integrate pentru a satisface toate aspectele legate de design si fabrica ie. Dintre numeroasele func ionalită i de bază se pot aminti: concep ia avansată a pieselor mecanice, realizarea interactivă a ansamblurilor, ob inerea automată a proiec iilor piesei sau ansamblului curent, posibilitatea de a proiecta în mod parametrizat etc. De asemenea, CATIA permite conceperea pieselor si ansamblurilor direct în trei dimensiuni, fără a desena întâi plansele în reprezentare bidimensională. Vezi definitia »
Bráhma2 (zeu) s. propriu m. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z