Definita cuvantului testosteron
TESTOSTERÓN, testosteroni, s. m. Hormon sexual masculin care menține caracterele sexuale secundare masculine, folosit și în terapeutică. [Var.: testosterónă s. f.] – Din fr. testostérone.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu testosteron
LOGATRÓN s. n. dispozitiv electronic în radiologie, care permite accentuarea contrastului filmelor, în cursul copierilor, pe cale automată, pentru a le face mai ușor interpretabile. Vezi definitia »
ștablón, ștabloáne, s.n. (reg.) 1. prelungire a podului unei casei pe capetele ieșite în afară ale grinzilor. 2. grinda principală pe care se sprijină acoperișul unei case. 3. (în forma: șablon) fiecare dintre stâlpii care sprijină streașina casei. 4. fiecare dintre scândurile de pe grinzi, de pe care se fixează căpriorii unei case. 5. (în forma: șablon) șindrilă. Vezi definitia »
BELEROFON (în mitologia greacă), erou corintian, fiul lui Poseidon. A ucis Himera și a învins amazoanele, călărind pe calul înaripat Pegas. Vezi definitia »
CUPÓN s.n. 1. Parte a unui titlu de rentă, a unei acțiuni bancare etc. care servește pentru încasarea dividendelor, a dobânzilor la scadență. 2. Parte detașabilă a unui bilet care conferă deținătorului un anumit drept. 3. Bucată rămasă dintr-un val de pânză sau de stofă. [Pl. -oane. / < fr. coupon]. Vezi definitia »
TARHÓN s. m. Plantă erbacee din familia compozeelor, cu tulpina dreaptă și ramificată, cu flori alburii, cu frunze aromate întrebuințate drept condiment (Artemisia dracunculus).Tc. tarhun. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z