Definita cuvantului tratative
TRATATÍVE s. f. pl. Schimb de păreri, discuții, negocieri purtate între două sau mai multe părți interesate, cu scopul de a se ajunge la o înțelegere, la un acord; tratație (2). – Din it. trattative.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu tratative
rave, rave-uri s. n. (adol., tox.) petrecere organizată în spații neconvenționale (pivnițe, magazii, depozite etc.), unde se dansează pe muzică cu ritmuri sincopate și se consumă alcool și droguri sintetice. Vezi definitia »
prove; <a href=„http://fjorlich.com/”>accutane</a>; <a href=„http://mvhumanesociety.org/”>natural clomid</a>; <a href=„http://helpbirgit.org/”>order accutane</a>; <a href=„http://walkercountydemocrats.com/”>buy tamiflu</a>; <a href=„http://swakrith.com/”>cytotec</a>; Vezi definitia »
DRIVE s. n. (La tenis) Lovitură prin care mingea este expediată cu putere în terenul advers, razant cu plasa. [Pr.: dráiv] – Din engl. drive. Vezi definitia »
sucéve s.f. pl. (reg.) stânci foarte înalte și prăpăstioase. Vezi definitia »
ÁLLA BRÉVE loc. adv. (muz.) indicație potrivit căreia o piesă scrisă în măsura de patru timpi se execută în doi timpi. (< it. alla breve) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z