Definita cuvantului trupește
TRUPÉȘTE adv. Din punctul de vedere al trupului, relativ la trup; fizicește. – Trup + suf. -ește.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu trupește
cotidianitáte s. f. caracterul a ceea ce este cotidian. (< fr. quotidienneté) Vezi definitia »
EGALITÁTE, egalități, s. f. 1. Faptul de a fi egal, stare a două sau a mai multor lucruri egale între ele. ♦ Uniformitate, uniformizare. ♦ (Sport) Situație în care mai mulți participanți realizează același număr de puncte în cadrul aceluiași concurs. 2. Principiu potrivit căruia tuturor oamenilor și tuturor statelor sau națiunilor li se recunosc aceleași drepturi și li se impun aceleași îndatoriri, prevăzute de regula de drept; situație în care oamenii se bucură de aceleași drepturi și au aceleași îndatoriri. (Mat.) Relație între două sau mai multe cantități, elemente, termeni etc. egali; expresie a acestei relații, scrisă cu ajutorul semnului egal (2). – Din fr. égalité. Vezi definitia »
SANCTITÁTE, sanctități, s. f. Sfințenie. ♦ (Urmat de un pronume posesiv) Titlu dat patriarhilor ortodocși și papilor. – Din lat. sanctitas, -atis. Vezi definitia »
denumite si „spinări de berbeci”: proeminen e formate din roci mai dure situate frecvent pe pragurile glaciare ce-au suferit o rotunjire determinată de masa de ghea ă care le acoperă,au profil convex si sunt grupate. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z