Definita cuvantului radiotelegrafia
RADIOTELEGRAFIÁ, radiotelegrafiez, vb. I. Tranz. A transmite o comunicare prin radiotelegrafie. [Pr.: -di-o-te-le-gra-fi-a] – Din fr. radiotélégraphier.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu radiotelegrafia
ALAZEIA, fl. în Federația Rusă (C.S.I.), în NE Siberiei. Lungime: 1.590 km (împreună cu rîul Nel’kan). Izv. din pod. omonim, de la 954 m alt. și se varsă prin două brațe în M. Siberiei Orientale. Îngheață 10 luni pe an. Vezi definitia »
ASOCIÁ vb. I. tr. a pune laolaltă, împreună. II. refl. 1. a se întovărăși, a se uni (într-un anumit scop). 2. a se alătura. 3. a se lega (pe bază de asociații). (< fr. associer, lat. associare) Vezi definitia »
PARODIÁ vb. I. tr. A face o parodie, a imita ceva cu intenția de a ridiculiza și de a obține efecte comice. [Pron. -di-a, p.i. 3,6 -iază, ger. -iind. / < fr. parodier, it. parodiare]. Vezi definitia »
BURNAIA, Irina (1909-1997. n. Ciurari, jud. Teleorman), aviatoare română. Participantă (1935-1939) la mai multe raiduri transcontinentale (București-Entebbe; București-Ankara-Bagdad) și europene (București-Roma) și la numeroase concursuri internaționale de aviație. Una dintre primele pionierele aviației sportive din România. Vezi definitia »
zoralía (dans) (înv., reg.) s. f. art., neart. zoralíe, g.-d. art. zoralíei Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z