Definita cuvantului buscula
BUSCULÁ, busculez, vb. I. Refl. (Franțuzism) A se înghesui; a se învălmăși. – Din fr. bousculer.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu buscula
PROFILÁ, profilez, vb. I. 1. Refl. A ieși în evidență; a se reliefa, a se contura. 2. Tranz. A stabili obiectivul de bază al producției unei întreprinderi, al activității unei instituții, organizându-le în mod corespunzător. 3. Tranz. A lamina un drug de metal, dându-i un profil uniform pe toată lungimea lui. ♦ P. gener. A fasona, a prelucra un obiect sau un material pentru a-i da un anumit profil. – Din fr. profiler. Vezi definitia »
la adresa http://dexonline.ro/corect.php am gasit cateva explicatii pragmatice. Verbul „a fi” are un singur I pentru cele doua forme negative. As vrea sa adaug ca si verbul „a veni” are aceeasi particularitate : vii – nu vi sa vii – sa nu vi Fiind in strainatate mi-e greu sa va dau o sursa, dar cred ca orice carte de conjuagare a verbelor respectabila trebuie sa contina aceasta informatie. Vezi definitia »
REPROFILÁ vb. I. tr. 1. a schimba profilul, a reorganiza (o instituție, o întreprindere etc.). 2. a reface profilul unei piese degradate, al unei șosele vechi care se modernizează. II. refl. a-și schimba meseria, calificarea. (< re1- + profila) Vezi definitia »
cnjunctivala- sunt bride ce unesc conjuctiva palpebrala de cea bulbara sau de cornee aparand simblefaron,iar cand aderenta este totala apare simblefaronul total sau ankiloblefaronul. Vezi definitia »
binocla, binoclez v. r. 1. a privi atent, a urmări cu privirea. 2. a privi ostentativ. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z