Definita cuvantului reaborda
REABORDÁ, reabordez, vb. I. Tranz. A aborda din nou o problemă pentru a o aprofunda, a o lămuri. [Pr.: re-a-] – Re1- + aborda (după fr. réaborder).

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu reaborda
PREDÁ, predáu, vb. I. 1. Tranz. A da cuiva în primire un obiect, un bun care îi revine de drept sau de care trebuie să răspundă; a înmâna, a încredința, a remite, a transmite. 2. Refl. A se recunoaște învins și a se pune la dispoziția dușmanului, urmăritorului etc. ♦ Tranz. A da pe cineva în mâna cuiva care să dispună de el. 3. Tranz. A transmite cuiva în mod sistematic cunoștințele unei discipline (în cadrul unei instituții de învățământ, al unor cursuri speciale); a expune o lecție. – Din sl. prĕdati. Vezi definitia »
BUDA, com. în jud. Buzău, pe Rîmnic; 3.570 loc. (1991). Centru pomicol. Vezi definitia »
BARICADÁ, baricadez, vb. I. Tranz. A închide printr-o baricadă o ieșire, un drum etc. ♦ Refl. A se pune la adăpost în dosul unei baricade. – Fr. barricader. Vezi definitia »
SEDÁ vb. tr., refl. a(-și) administra sedative pentru a (se) calma. (< lat. sedare) Vezi definitia »
BARODA (VADODARA), oraș în V Indiei (Gujarat); 744,9 mii. loc. (1981, cu suburbiile). Nod de comunicații. Ind. bumbacului, lînii, tutunului, chimico-farmaceutică și de prelucr. a metalelor. Universitate (1949). Muzee. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z